Overslaan naar content

Afstudeeropdracht Finance en Control

Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in Finance en Control? Voor onze organisatie zoeken we een laatstejaars hbo-student die zich wil richten op het ontwikkelen van Administratieve Organisatie en Interne Beheersing (AO/IB). Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder en kom stagelopen bij Preco!


Wat houdt de opdracht in?

Als afstudeer stagiair op het gebied van Finance en Control, ga je dieper in op de interne financiële processen van Preco. Je richt je op het in kaart brengen en optimaliseren van de Administratieve Organisatie en Interne Beheersing (AO/IB). Hierbij analyseer je de bestaande procedures en systemen, identificeer je mogelijke risico's en formuleer je aanbevelingen voor verbeteringen. Samen met jou zullen we de opdracht inhoudelijk vormgeven, waarbij we jouw persoonlijke ontwikkeling en visie centraal stellen. Wij bieden uitstekende begeleiding en een team van collega's die klaarstaan om je verder te helpen. Deze opdracht biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen binnen jouw vakgebied en je kennis verder te ontwikkelen onder professionele begeleiding.


Wat je van ons krijgt?

- Een leuke, gezellige en leerzame stageperiode;

- Stagevergoeding;

- Wekelijks bieden wij onze medewerkers gratis fruit aan;

- Elke vrijdag sluiten we de week af onder het genot van een drankje en een hapje.


Wie ben jij?

- Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Finance en Control of een vergelijkbare studie;

- Je hebt een enthousiaste en leergierige houding;

- Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken;

- Analytisch denkvermogen en affiniteit met cijfers.


Wie zijn wij:

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie, daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten. Wie wil dat nou niet?

Zien we elkaar snel?

Heb jij vragen over deze vacature, dan nodigen we je graag uit deze te stellen aan Luba Sangar, 085 11 22 360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar solliciteren@preco.nl, of solliciteer direct via de button hieronder. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren

of

Apply with Indeed onbeschikbaar