Overslaan naar content

Afstudeeropdracht Strategisch Marketingplan

Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Marketing

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de richting van marketing? Voor onze vestiging zijn wij opzoek naar een laatstejaars hbo-student die zich bezig wilt houden met een Strategisch marketingplan voor Preco. Samen met jou bepalen we inhoudelijk de opdracht waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en visie centraal staat. Wij zorgen voor goede begeleiding en fijne collega's die klaar staan om jou verder te helpen!


Wat houdt de opdracht in?

Voor onze marketingafdeling zoeken we een enthousiaste en leergierige laatstejaars hbo-student. Jouw opdracht? Het opzetten van een Strategisch Marketing Plan voor Preco, met een focus op HR, duurzaamheid en commercieel. Je zult je richten op het identificeren van de behoeften van onze potentiële klanten en het ontwikkelen van strategieën om hierop in te spelen. Als stagiair bij Preco krijg je de gelegenheid om praktijkervaring op te doen in diverse aspecten van het marketingveld, terwijl je jouw vaardigheden en kennis verder ontwikkelt.


Wat je van ons krijgt?

- Een leuke, gezellige en leerzame stageperiode;

- Een jong en dynamisch team;

- Stagevergoeding;

- Wekelijks bieden wij onze medewerkers gratis fruit aan;

- Elke vrijdag sluiten we de week af onder het genot van een drankje en een hapje.


Wie ben jij?

- Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie;

- Enthousiaste en zelfstandige werkhouding;

- Goede beheersing van Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Wie zijn wij:

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie, daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten. Wie wil dat nou niet?

Zien we elkaar snel?

Heb jij vragen over deze vacature, dan nodigen we je graag uit deze te stellen aan Luba Sangar, 085 11 22 360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar solliciteren@preco.nl, of solliciteer direct via de button hieronder. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar