Overslaan naar content

Hoofd Tekenkamer

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Met een hecht en dynamisch team wordt er elke dag hard gewerkt om samen resultaten neer te zetten. Onze tekenkamer is cruciaal; hier maken we de visie van onze klanten werkelijkheid. Ga bij ons aan de slag als Hoofd Tekenkamer!


Als hoofd van onze tekenkamer is het van essentieel belang dat je diepgaande kennis hebt van prefab betonelementen. Je moet in staat zijn om complexe betonconstructies te begrijpen en te vertalen naar nauwkeurige technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van het tekenaarsteam. Je zorgt ervoor dat alle projecten efficiënt worden afgehandeld en dat de tekeningen voldoen aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen.


Je werkt met Autocad en Tekla en tekent 2D en 3D. Je bewaakt de planning, coördineert de werkzaamheden van je collega’s en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor technische vraagstukken, neem je een voortrekkersrol op het gebied van optimalisatie van de processen, medewerkers en systemen en zorg je voor de juiste afstemming tussen de verschillende afdelingen. De offerte en het 3D model van onze klanten zijn voor jou het startpunt en jij zet deze, samen met je collega’s, om naar tekeningen waarmee onze productieafdeling de betonnen elementen gaat maken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en door ontwikkelen van het tekenprogramma Tekla.


Je hebt een leidende rol en werkt zelf ook actief mee aan het tekenen en ontwerpen van projecten, waarbij je jouw expertise en ervaring inzet. Als hoofd van de tekenkamer ben je een cruciale schakel in het succesvol realiseren van projecten en het optimaliseren van de tekenkamerprocessen.


Wat je van ons krijgt:

 • Een dynamische werkomgeving in een hecht team;
 • Een marktconform salaris;
 • Een fulltime functie;
 • Ruimte om te ondernemen: kansen zien en er wat mee doen;
 • Wekelijks bieden wij onze medewerkers gratis fruit aan;
 • Elke vrijdag sluiten we de week af onder het genot van een drankje en een hapje.


Wie ben jij?

Als hoofd van de tekenkamer beschik je over uitstekende technische kennis en ben je zeer bekwaam in het maken van hoogwaardige tekeningen. Je hebt diepgaande kennis van prefab betonelementen. Je moet in staat zijn om complexe betonconstructies te begrijpen en te vertalen naar nauwkeurige technische tekeningen. Je begrijpt dat jouw rol cruciaal is voor het succes van het team en het uiteindelijke resultaat van de projecten. Je hebt een scherp oog voor detail en streeft naar perfectie in elke tekening die je produceert. Naast je technische vaardigheden ben je ook een uitstekende communicator en teamspeler. Je bevordert een positieve sfeer binnen het team, waarbij iedereen elkaar ondersteunt en helpt om de gestelde doelen te bereiken.


Je onderhoudt niet alleen goede interne relaties, maar ook sterke klantcontacten. Je begrijpt het belang van een goede communicatie met klanten en streeft ernaar om hun verwachtingen te overtreffen door nauwkeurige en tijdige levering van tekeningen.


Je beschikt over:

 • Een grondige expertise in betonelementen, wat essentieel is voor het begrijpen en vertalen van complexe bouwprojecten naar technische tekeningen;
 • Aanzienlijke ervaring met 3D-tekenprogramma's zoals Tekla;
 • Ruime ervaring in het leiden van teams van tekenaars, waarbij je hen motiveert, begeleidt en stuurt;
 • Een scherp oog voor planning, waarbij je zorgt voor strakke deadlines;
 • Een kostenbewuste aanpak, waarbij je streeft naar efficiëntie en optimalisatie zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk.


Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie, daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten. Wie wil dat nou niet?


Zien we elkaar snel?

Heb jij vragen over deze vacature, dan nodigen we je graag uit deze te stellen aan Luba Sangar, 085 11 22 360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar solliciteren@preco.nl, of solliciteer direct via de button hieronder. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar