Overslaan naar content

Projectleider

Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Als projectleider ben je iemand die blij wordt van een dynamische werkomgeving. Je bent scherp, gestructureerd en een gedreven professional. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct voor de functie als projectleider bij Preco!


Als projectleider plan en coördineer je het hele orderproces vanaf gunning tot en met oplevering. Je bent gelijktijdig verantwoordelijk voor meerdere grote en kleinere projecten Deze begeleid je niet alleen operationeel, maar ook financieel.


Direct na gunning van de opdracht neem je het stokje over van onze commerciële afdeling. In overleg met het projectteam van de opdrachtgever stem je allereerst de planning af. Vervolgens zorg je voor het juiste verloop van de opdracht vanaf engineering via planning en productie tot transport en levering. Je monitort dat het afgeronde product tijdig op transport gaat en dat de montage en de administratieve afwikkeling goed verloopt. Wanneer er verbeterpunten zijn in de bouwfase, ben jij aanspreekpunt en zorg je dat er in goede samenspraak met de klant een oplossing wordt gevonden.

Omdat je het proces overziet, de planning en financiën bewaakt en in nauw contact staat met de klant en onze interne afdelingen signaleer je tijdig en stuur je bij wanneer nodig.

Wat je van ons krijgt:

  • Een dynamische werkomgeving in een jong team;
  • Een marktconform salaris;
  • Een fulltime functie;
  • Ruimte om te ondernemen: kansen zien en er wat mee doen;
  • Wekelijks bieden wij onze medewerkers gratis fruit aan;
  • Elke vrijdag sluiten we de week af onder het genot van een drankje en een hapje.


Wie ben jij?

Als projectleider ben je iemand die blij wordt van een dynamische werkomgeving. Je bent scherp, overziet zaken snel en aarzelt niet om actie te nemen. Jij houdt contact met alle betrokken partijen om af te stemmen en te zorgen dat iedereen weet wat hij of zij moet weten. Je houdt het hoofd koel wanneer zaken net even anders lopen dan voorzien en bent in staat soepel te schakelen met onze klanten en onze interne afdelingen. Hierbij heb je oog voor de commerciële belangen van Preco.


Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau, opleiding in de richting bouwkunde, civiele techniek of een ander soort gelijke studie:
  • Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider / projectleider;
  • Affiniteit met (prefab)betonbouwprojecten.


Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie, daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten. Wie wil dat nou niet?


Zien we elkaar snel?

Heb jij vragen over deze vacature, dan nodigen we je graag uit deze te stellen aan Luba Sangar, 085 11 22 360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar solliciteren@preco.nl, of solliciteer direct via de button hieronder. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar