Overslaan naar content

HR Meewerkstage

Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
€ 500 per maandPersoneelszaken

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Ben jij per september 2024 op zoek naar een leuke en uitdagende HR-meewerkstage? Wil jij ons team ondersteunen en de wereld van HRM ontdekken? Lees dan snel verder en kom stagelopen bij Preco!

Wat houdt de functie in?

Voor onze HR-afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige derdejaars stagiair(e). Je wordt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden, zoals het voeren van gesprekken met managers en medewerkers over diverse HR-vraagstukken. Je krijgt ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om eigen ideeën in te brengen, terwijl je actief meewerkt aan nieuwe projecten. Tijdens je stageperiode versterk je ons enthousiaste HR-team, bestaande uit een HR Business Partner, HR-administrateur en Officemanager Communicatie. Binnen het team zijn we volop bezig met het verbeteren van de HR-werkprocessen en jij krijgt hier een actieve rol in.

Wat ga je doen?

Als HR-stagiair(e) zijn je taken divers. Je ondersteunt bij administratieve en controlerende aspecten rondom in-, door- en uitstroom. Je fungeert als aanspreekpunt voor basis HR-vragen. Daarnaast denk je actief mee over employer branding en hoe we Preco nog beter kunnen positioneren in de arbeidsmarkt. Afhankelijk van jouw interesses ondersteun je ook bij andere HR-taken en projecten. Denk hierbij aan:

  • Het schrijven van wervende vacatureteksten, beoordelen van CV’s en plannen van gesprekken;
  • Optimaliseren van de onboardingsprocessen;
  • Bezig houden met instroom, doorstroom en uitstroom binnen de organisatie.

Je krijgt de kans om deze thema's te onderzoeken, analyseren en verbeteringen voor te stellen die bijdragen aan een effectief en efficiënt HR-beleid bij Preco. Samen kijken we hoe we jouw stage zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op wat jij leuk vindt en wilt leren.

Wat je van ons krijgt?

  • Een stage vergoeding van € 500,- bij een fulltime stage;
  • Je komt terecht in een gezellige en informele werkomgeving:
  • Elke vrijdag sluiten we de week af onder het genot van een drankje en een hapje;
  • Wekelijks bieden wij onze medewerkers gratis fruit aan.

Wie ben jij?

We verwelkomen graag een HR-Stagiair(e) met een frisse blik op de zaken. Bij voorkeur volg je een hbo-opleiding richting Human Resource Management. Je bent enthousiast, leergierig en je kan zelfstandig werken. Je bent beschikbaar vanaf september voor minimaal 32 uur per week.

Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. Het bedrijf staat onder dagelijkse leiding van een algemeen directeur, een commercieel directeur en een operationeel directeur. Gezamenlijk sturen zij ruim 100 mensen aan die werken in engineering, werkvoorbereiding, productie en staf.Zien we elkaar snel?


Heb je vragen over deze vacature, dan nodigen we je uit deze te stellen aan Luba Sangar, HR Business Partner, 085-1122360 / 0640997038. Wil je solliciteren dan kan dat via hr@preco.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!Sollicitatieprocedure

of

Apply with Indeed onbeschikbaar