Overslaan naar content

Meewerkend voorman

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?


Door uitbereiding in ons productassortiment zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven meewerkend voorman. Je gaat onderdeel uitmaken van ons dynamische team dat elke dag hard werkt om samen een kwalitatief goede product te realiseren.


Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de productie van ons nieuwste product: gepolijste betonelementen. Op dagelijkse basis stuur jij je team aan dat bestaat uit 5-10 personen, waarbij je niet alleen de operationele taken coördineert, maar ook zorg draagt voor hun welzijn en professionele ontwikkeling. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij verbeterpunten en zorgt voor een effectieve communicatie binnen je team.

Naast het overzicht bewaren en bijsturen van het dagelijkse proces, steek je zelf ook de handen uit de mouwen waar dat nodig is. Je krijgt energie van samenwerken en het behalen van mooie resultaten als team. In deze rol sta je in nauw contact met de voormannen uit de andere productiehallen, de afdeling kwaliteit en de productieleider.


Wat je van ons krijgt?

Nieuwsgierig geworden en herken je jezelf helemaal in bovenstaand? Ontdek dan wat wij te bieden hebben:

 • Een competitief salaris, jouw kennis en ervaring wordt beloond;
 • 25 vakantiedagen en mogelijkheid om tijd voor tijd op te bouwen;
 • 3,5% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw via betonproducten CAO;
 • Wekelijks bieden wij onze medewerkers gratis fruit aan;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels!


Wie ben jij?

Je bent communicatief vaardig, proactief en aarzelt niet om actie te nemen. Je krijgt energie van leidinggeven en steekt zelf ook graag de handen uit de mouwen. Je houdt het hoofd koel wanneer zaken net even anders lopen dan gepland, kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving en schakelt moeiteloos tussen onze interne afdelingen.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Gedrevenheid om in teamverband te werken en vermogen om leiderschap te tonen (ervaring met het aansturen van een team is een pré);
 • Het vermogen om uitdagingen in het productieproces te signaleren en samen op te lossen;
 • Bij voorkeur ervaring in de betonproductenindustrie.


Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten.Zien we elkaar snel?

Heb jij vragen over deze vacature, dan nodigen we je graag uit deze te stellen aan Luba Sangar, 085 11 22 360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar solliciteren@preco.nl, of solliciteer direct via de button hieronder. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar