Overslaan naar content

Technisch tekenaar 3D

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Kansen

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Als Technisch tekenaar met 3D ervaring, engineer jij de beginselen van een nieuwe distributiecentra, flatgebouwen of trappenhallen. Samenwerken met de planning, projectleiding en diverse opdrachtgevers geeft jouw werk elke dag een nieuwe uitdaging. Ga bij ons aan de slag als technisch tekanaar!


De offerte en het 3D model van onze klanten zijn voor jou het startpunt. Aan de hand daarvan zet jij deze om naar tekeningen waarmee onze productieafdeling de betonnen elementen gaat maken. Jij bent verantwoordelijk voor de maakbaarheid, efficiëntie en een solide constructie. In deze functie werk je zelfstandig en deel je je eigen tijd in. Je bent aanspreekpunt intern en extern voor je eigen projecten. Dat betekent dat je contact hebt met onze commerciële afdeling, met de afdeling planning en met klanten over de ontwerpen. Je werkt met Autocad en Tekla en tekent 2D en 3D.


Wat je van ons krijgt:

Een dynamisch team dat echt voor elkaar klaar staat. We zijn een kleine organisatie, hierdoor kan je via korte lijntjes communiceren. Daarnaast krijg je de ruimte om zelf ideeën te opperen en uit te voeren: ruimte voor ontwikkeling en verbetering vinden wij belangrijk. Ten slotte niet te vergeten; vrijdagmiddagborrel inclusief borrelhapjes! (soms is dit al op de woensdag), teamuitjes zoals een middag op de boot, karten of bowlen, kortom we doen er alles aan om de sfeer goed te houden en teambinding te creëren. Daarnaast


 • Salaris van €2800 - €3300 op basis van 40u en jouw ervaring;
 • 25 vakantie dagen en mogelijkheid om tijd voor tijd op te bouwen;
 • 3,5% eindejaarsuitkering;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Uitjes met collega's;
 • Zomer- en kerstpakket volledig in stijl van het seizoen;
 • Pensioenopbouw via betonproducten CAO;
 • Gloednieuwe desktop met een 3070rtx kaart.


Wie ben jij?

Jij bent een technisch tekenaar met bouwkundig inzicht. Je werkt graag secuur en begrijpt dat een klein tekenfoutje een lasrobot van een klant kan saboteren, dus jij checkt graag je eigen werk op fouten. Bij voorkeur werk je graag samen maar kan je goed in je eigen bubbel werken, de sfeer is enorm gemoedelijk binnen het team, wij hopen dat jij daar ook aan bijdraagt. Verder heb je:


 • Affiniteit met betonbouwprojecten;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een aantal jaar ervaring met het 3D tekenprogramma’s zoals Tekla of Revit.


Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie is. Daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten. Wie wilt dat nou niet?


''Binnen de organisatie is er een hoge loyaliteit: alles wat je erin stopt krijg je er ook weer voor terug. Dat is wat werken bij Preco zo leuk maakt!''


Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Preco voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Luba op 06-11872189, zij kan je alles vertellen over Preco en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Kan je jezelf niet volledig vinden in bovenstaande vacature maar denk je wel de capaciteiten te hebben om deze functie te vervullen? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet komen!


Sollicitatieprocedureof

Apply with Indeed onbeschikbaar