Overslaan naar content

Timmerman Mallenmaker

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Product

"Stort" jij jezelf op deze nieuwe uitdaging?

Jij wilt graag aan de slag in een jong en dynamisch team. Door middel van ruimtelijk inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel red jij je op de werkvloer.  Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij de vervolgstap voor jou!

Begin 2019 hebben wij een nieuwe ultramoderne betonfabriek in Apeldoorn gebouwd. Deze draait inmiddels volop. Met een jong dynamisch team wordt er elke dag hard gewerkt om samen resultaten neer te zetten. We breiden ons team graag uit met een mallenmaker.

Als mallenmaker ben je van enorme waarde binnen ons bedrijf, deze belangrijke functie is  die ervaring heeft met het maken van houten bekistingen. Als mallenmaker werk je nauwkeurig en veilig. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goed ruimtelijk inzicht. Je hebt een professionele houding en je bent je bewust dat je een uitstekende kwaliteit moet leveren. Ons diverse assortiment geeft jou veel variatie in je werkzaamheden. Geen een element is hetzelfde!


Wat je van ons krijgt:

Een dynamisch team dat echt voor elkaar klaar staat. We zijn een kleine organisatie, hierdoor kan je via korte lijntjes communiceren. Daarnaast krijg je de ruimte om zelf ideeën te opperen en uit te voeren: ruimte voor ontwikkeling en verbetering vinden wij belangrijk. Ten slotte niet te vergeten; vrijdagmiddagborrel inclusief borrelhapjes! (soms is dit al op de woensdag), teamuitjes zoals een middag op de boot, karten of bowlen, kortom we doen er alles aan om de sfeer goed te houden en teambinding te creëren. Daarnaast:


 • Een competitief salaris, jouw kennis en ervaring wordt beloond;
 • 25 vakantiedagen en mogelijkheid om tijd voor tijd op te bouwen;
 • 3,5% eindejaarsuitkering;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Uitjes met collega's;
 • Zomer- en kerstpakket volledig in stijl van het seizoen;
 • Pensioenopbouw via betonproducten CAO.


Wie ben jij

Je bent oplossingsgericht ingesteld, werkt nauwkeurig en weet van aanpakken. Daarnaast snap jij een bouwtekening en begrijp je hoe je dit ombouwt tot een houten mal. Je hebt affiniteit met de bouwsector en bent gemotiveerd om met je vak bezig te zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:


 • Een achtergrond hebt in de bouw;
 • Bij voorkeur ervaring met timmerwerk;
 • Beheersing van de Nederlandse taal hebt;
 • Het leuk vindt om samen te werken met je team.


Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten. We hebben in totaal 4 productiehallen waarin we specials, wanden, breedplaatvloeren, docks en kanaalplaatvloeren produceren. Bij Preco werkt een jong en hecht team. Zowel op de werkvloer als daarbuiten zoeken we elkaar op. Tot slot is Preco een kleine organisatie daarom bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden: zowel binnen je eigen vakgebied of daarbuiten.Zien we elkaar snel?

Heb je vragen over deze vacature, dan nodigen we je uit deze te stellen aan Luba Sangar, 085 1122360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar solliciteren@preco.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Sollicitatieprocedure


of

Apply with Indeed onbeschikbaar